lördag, december 20, 2008

Barnvakter dag nr. 2

Idag efter lunch åkte vi och förde Vilman på dagis och sedan mötte vi upp Peter och barnen i kurvan. Vi bytte barn och åkte vidare mot Södertälje för att besöka Sydpolens äventyrsbad. Efter en dag med mycket vattenlek, ruschkanor och plaskande åkta vi hem igen. Själva badet tyckte jag inte var någon höjdare, ganska litet och sådär, men ungarna gillade det ju.

Nu närmar sig julen med stora kliv, ingen julstämning här inte, vilket är ganska skönt det med. Men det beror nog på snöbristen, hoppas det kommer lite snö till julafton för alla barns skull. För min del, och Vilmas päls, så klarar vi oss gott utan.

Nu tänkte jag sätta igång med disken från middagen, och sedan ta och plasta ur och borsta igenom Vilman så jag måste bada henne imorgon. Det är två veckor sedan sist och hon börjar verkligen se förtäskig ut.

Imorgon kommer även Chiquita för klippning, ska försöka ta före och efterbild.

Här kommer en filmsnutt på Vilman som märkt att det finns kyckligrester på diskbänken. Stackars hund, att jämt gå runt och vara hungrig. Nu har hon blivit bra fräck också, har kastat ner henne från köksbordet ettpar gånger idag. Dedär pudlarna är tamejfan överallt.


1 kommentar:

  1. HAHA, hon vill verkligen åt de där resterna :D

    SvaraRadera