söndag, oktober 26, 2008

Nya träningskläder


Ska jag slå till på ett set från Arrak i år? Dom har en jacka och byxa på rea för halva priset men många har nu sagt att dom inte är så bra i den gamla modellen... Ska nog åka förbi på SEA hund och katt och se om inte dom kan beställa in ettpar brallor åt mig så jag kan testa. Enligt storlekstabellen ska jag ha Large på byxorna, och det känns ju lite knäppt. Vill iaf ha ett par funktionella brallor med massa fickor för alla prylar man släpar runt på.

Vi har precis varit i Kukkola och hälsat på Johanna, Mika och lille Rasmus. (Kanske har jag här min första och ev enda chans att få klicka in ett barn? =D) Nu sitter jag här i torneå med Vilma och Akis medans Daniel besöker sin far och mamma är i bastun. Solen skiner ute och jag tror nog att jag ska ta en promenad med hundarna innan vi ska åka iväg till nikkala för att sedan flyga hemmåt igen.


Imorgon jobbar jag heldag (10.00-20.15) men sedan är jag ledig i hela tre dagar. Då ska jag verkligen passa på att åka ut till ågesta och köra agillity och få några spår lagda i skogen. Kanske kan jag tillochmed lägga in lite vinklar.

Nu ska jag socialisera med mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar