söndag, november 04, 2007

Valpkurs

Idag var det skoldag för Vilma igen, lite halvjobbigt tycker hon det är då man måste stiga upp i normal tid och äta upp sin mat, så hon fuskade lite med grönsakerna. Sen låg vi och slappade lite i soffan framför någon barnfilm tills husse steg upp, eller steg ner från våningssängen kanske det heter.
På Gubbängen var det som vanligt bra väder, vi har haft sån tur med det under hela kursen. Vi började med en "hälsa på matte" övning som gick bra, sedan gjorde vi en övning med koner för att få hunden att följa med på ett bra sätt. Vilma gick mest på två ben

Efteråt intruduserade vi ett ytte-pytte agillityhinder för valpisarna som tyckte det var skoj att hoppa. Och till sist så minglade vi bland varandra för att ytterligare stärka kontakten. Därefter gick vi mot klubbrummet och TADAAA på två sekunder hade alla glömt bort hur man går i koppel, suck.

Nu är det bara en träff kvar på denna kurs, så det gäller för mig att fortsomfan finna en fortsättningskurs på någon bruksklubb här i närheten, sen vill jag testa på freestyle och rallylydnad medans det är så mycket krut i henne, ligga hemma och slappa 24/7 hinner vi göra om 10 år.

Nu blir det middag och sen förhoppningsvis någon film med en massa godis. Och förstårs en massa rännande till tvättstugan :/ Och imorgon är det måndag igen, suck, varför ska helgen vara så kort? Och nästa vecka har vi makeup på eftermiddagarna, vilket betyder skola till 6. Men det är viktigt att ta vara på tiden och försöka lära sig så mycket som möjligt.

För Vilmas del blir det en halvtråkig vecka, om inte husse är påhittig då, fast han har ju sin Xbox så det är inte mycket att lita på ^^. Får väl försöka komma på nå nya tricks man kan lära in under kvällarna när det är mörkt och dystert ute.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar