fredag, november 02, 2007

Uppdatering!

Mycket har hänt sedan sist det skrevs. Känner att jag varit inne i en slö period med så mycket skola :/

Iaf så kan jag börja med att berätta ett vi fått några norrlänska pudelkompisar. I Bredäng (vart vi bor) så finns det en tjej från övertorneå med två mellanpudlar som vi varit på dejt med. Sedan har vi kommit i kontakt med en annan tjej från Kalix som har en liten toypudel som väntar på att få flytta ner hit till sin matte. Hon ska bara fixa eget boende.

Sedan är det väl träningsfronten som varit "händelserik". Vi gick en inkallningskurs på Hundens Hus för en tid sen. Och vem var inte tränare där förutom en viss Frida från skilda världar, (hon som jobbade på ?blå valvet?). Hon var iaf hjälptränare på kursen som var otroligt lärorik och rolig. Måste även tillägga att hon tyckte Vilma var supersöt och hon var imponerad av våran långlina (: Slänger in ett klipp därifrån, på klippet har vi mat, ljud och en rådjursklöv som störning. Hon i svarta kläder är den där B-kändisen!


På valpkursen går det ganska segt, det känns inte som om vi går frammåt utan står och stampar på samma ställe för att vissa hundar är på lägre nivå. Men det hjälps nog inte, jag har iaf kommit fram till att nästa kurs i lydnad tas via en bruksklubb. Det finns ju en hel del klubbar i vårat närområde så det gäller bara hitta en som börjar när valpkursen slutar. Eventuellt funderar jag på rallylydnad också, men man ser ju vad Vilma tycker är skojsigt.


Appropå den där Vilman så har hon ÄNTLIGEN blivit klippt, just nu har hon en babylejon och hon är söt som socker. Det var föresten Cleos (toypudeln från kalix) matte som var hem till oss och visade vart det skulle klippas :D slänger in en bild på nya frillan...



Bordet hon står på är vårt budget-trimmbord. Det består av ett fällbord från IKEA med ett halkskydd på, kostade sammanlagt 190 kr och den går att fälla ner, tillskillnad från ett riktigt trimmbord som kostar 1500 och tar en massa plats.

Imorgon ska vi sova länge vilket hela familjen Fors uppskattar (daniel får också heta Fors eftersom har är C:o mig, och sen är Luthström så långt att skriva :P) På eftermiddagen ska vi på promenad med Bredängspudlarna, och sedan åka till vagnhärad och busa med Saga och Elsas kanin, den är så rolig enligt Vilma.

Nu ut på doggywalk och sedan förbereda sig för sängen som ser SÅ inbjudande ut. Om mindre är två månader flyger vi upp till norrland och då har Jonna och Nova lovat oss playdates varje dag :) *heder åt Jonna som är min trogna läsare!

Uppdatering kommer med lite höstbilder från stranden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar