torsdag, maj 08, 2008

Veterinärbesök

I tisdags var jag och Vilma till Årstakliniken pga Vilmas magproblem. Det kändes som att hon varit halvtaskig i kistan nog länge och tur var väl det, för morgonen innan vi hade avtalad tid hos vetten hade hon blod i avföringen. Så väl inne hos doktorn klämmdes hon på och röntgades med kontrastvätska. Allt såg bra ut förutom att hon var lite irriterad i hals och tarm. Vi fick utskrivet antibiotika och hon har redan blivit avsevärt mycket bättre. Vi blev även rekomenderade ett specialfoder som fungerat riktigt bra, det verkar vara välsmakligt eftersom det duger som träningsgodis också. Så nu består menyn av kokt vit fisk och ris ihopblandat med specialknapparna.

Annars händer det inte särskillt mkt, igår var vi på ringträning för Camilla, gick helt ok, fastän Vilma heldre gick på två ben. Måste även träna in uppställningarna så dom sitter.

Imorgon är det ljuvliga fredag <3 De har lovat finfint väder till helgen så jag ska försöka sitta ute i solen ettpar timmar medans jag ska vara barnvakt åt brors kidz.

Morsning korsning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar