torsdag, januari 17, 2008

Tjejkväll

Ja, idag var det tjejkväll hos Camilla med tillhörande winerbröd och saft. Fast Vilma fick ju inte föjla med idag och det var hon väldigt ledsen över, min söta lilla säl. Förhoppningsvis blir det bus-dag med Amie någon dag i veckan så hon får springa av sig utan att porr-kungen Zäta är där.

Vi satt och planerade sommarens läger och jag längtar verkligen, det ska bli SÅ roligt. Härligt med sommar överhuvutaget, slut på skola och vaaarmt. Det tråkiga är väl att allvaret börjar då, måste söka jobb och börja betala av på studielånen, tråkigt att mycket tid kommer gå åt till att jobba så hunden kommer ju bli lite lidande. Iofs går jag ju skolan nu mellan 9 och 16 så det blir väl inte så stor skillnad. Vilma har nog det bra med husse och dag-matte.

Nu är det läggdax för familjen Fors/Lut(h?)ström så man pallar med ytterligare en skoldag. Men sen är det äntligen den efterlängtade helgen som alltid verkar så långt borta, då ska vi passa på vara ute i daxljus och träna lite på sånt vi inte gjort på länge, koppelträning, apport osv.

Nattifnatt!

Jajuste, bokade trimtid åt Vilma den 8 feb hos Eva och då lovar jag att komma med en bild på den nya klippningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar