torsdag, december 31, 2009

Gott Nytt!

Summering av 2009:

Jag och Daniel har fått uppleva en exotisk resa, vi åkte till Mexico och deltog på min brors bröllop. Två oförglömliga veckor! Så här en kall vinterdag saknar man värmen. Tack till mamma och pappa som hjälpte till med den ekonomiska biten så vi båda två kunde följa med på resan! <3



Noa har genomgått en svår operation och rehabilitering men är idag en fullt frisk och levnadsglad liten skit (: Hon har börjat träna och får hänga med på alla skogspromenader matte tar samt alla husses fartfyllda joggingturer offroad.




Vilma har hunnit starta i agility, med en agilitypinne som resultat, årets roligaste händelse helt klart! Hon har även åkt på 3 utställningar, två i Finland och en i Danmark. I Finland har hon fått excellent båda gångerna med fin kritik och bra placering. I Danmark vann hon den Danska Vinnartiteln med CERT och CACIB. Hon har även fått bli korthårig, vilket hon själv var det bästa med hela året. Innan årets slut har hon även blivit parad, så nu hoppas vi att hon blivit dräktig och att det nya året får inledas med en underbar tillökning i familjen!







Från oss alla, till er alla, ett riktigt Gott Nytt År!

1 kommentar: