söndag, mars 30, 2008

Extreme-Emma makeover & pudelpromenad

Morgonen startade en timma tidigare än föregående mornar eftersom klockan blev framflyttad en hel timma. Vi kastade i oss frukost och begav oss iväg till Täby för att delta i pudelpromenaden som är den sista söndagen varje månad.

Solen sken och allt var underbart, förutom de överkåta bruna mellanpudlarna. Kan dom bli mer irriterande? Tack och lov gav dom upp efter att ha fått en liten knuff i rätt riktning. Men NEJTACK till överkåta hanar, även om lilla zäta är i en testosteronfylld ålder skärper han ändå till sig och accepterar läget när någon säger till, men man måste ju testa ifall att ;)
^^,

En hel del bilder togs men självklart har jag lämnat kameran i bilen så det blir inga såna ikväll.

Efteråt lämnade vi puddingarna med husse och begav oss till kungens kurva och handlade människo och hundmat, samt hår färg till Emma. Snygg-Emma blev, om möjligt, ännu något snyggare efter dagens projekt. Man säger ju sådan matte sådan hund, och här kan vi väl erkänna att hårfärgen iaf är den samma, men eftersom Emma är något äldre än sin Zäta fick hon några vit-silver färgade slingor i det svarta håret.

Efter matte var det Zätas tur att hoppa i karet och bli en fluffpudel, nu på rekordtid med den nya fönen <3.
Så nu sitter man här och väntar på John Blund, jag ska nog ta en skål med aprikoskräm vispad med grädde innan jag klättrar upp i sängen.

God afton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar